torstai 6. syyskuuta 2012

Syysflunssa, hakutreenit, näyttelyaikataulut ja ruokajuttuja

Joo eli alkuviikon olin niin kipeä, etten melkeen sängystä päässy ylös. Mulla iskee flunssa nii pahasti lihaksiin ja niveliin... En mie nyt vielä terve oo mutta sentää ajatus jotenkuten kulkee ja ei oo kuumetta. Tänään oli aamulla luento koirasta ja stressistä, ja iltapäivällä sitte mentiin hakumettälle käytännön tunnilla.

Endalle tehtiin nyt kolme kertaa tuulihakua. Ensin piti päästellä vähän höyryjä nii se juoksi sitte eestakasin siinä jonku aikaa. Se oli kyllä niin huvittava se eka kerta. Enda sai hajun, näki Sariannan, peruutti kauhuissaan/epävarmana poispäin, sitte se tunnisti: AI, IHANAA IHMINEN:D Toisella kertaa oli Roosa, ja Enda hienosti haki tuulen avulla senkin, nyt vaan vähän harhaili sinne ekaa piiloa kohti alussa. Kolmannellaki kerralla se lähti ensin  sitä hakualueen etureunaa kohti, koska siellä oli parempi tuuli ilmeisesti, ja haki Elinan tosi hienosti ja jakso käyttää nenäänsä ja juossa!

Tehään vielä yhet treenit tolleen, sitte tehhään silleen että liinan kans mennään mettään, kun Enda saa hajun, niin kiskon sen nätisti keskilinjalle ja päästän sen maalimiehelle. Siitä toivottavasti tulee sitte sellane koira joka osaa kertoa siinä keskilinjalla kokeessa että millon on saanu varmasti hajun ja voin sitte lähettää sen oikeesta paikkaa:D

Koulussa on alkanu tokon koulutusohjaajakurssi, sain onneks materiaalia kotiin niin pystyin lukemaan ne vaikka ei niistä kyllä nyt paljoa päähän siinä tilassa jääny. Ja jäi yks trimmauskerta välistä ja ruokinnan koe jäi tekemättä, ne pitää tässä korvailla pois.

Tänään täällä kävi Kennelrehun auto, mie tilasin 10kg jauhelihaa, ja 5kg maksaa, että saan tehtyä maksanameja ja syötettyä Endalle ruoan lisäksi lihaa. Ku kannoin niitä laatikoita sen luennon jälkeen sisälle, kompastuin sen jauhelihalaatikon kans tohon meän eteiseen, joka on siis kivikova laattalattia. Nyt on polvissa kivat mustelmat ja polvien takaa ne jänteet on jotenki vissii venähtäny. Miten voiki sattua vieläki niihin...

Ja just äskön huomasin, että Kokkolan numerolappu ja aikataulut on tullu. 6 muuta nahkapentua Endan lisäksi! Elina onneks lupautu handlaamaan Endan, mulla alko nimittäin jännittään jo nytten:D Ens viikko meneeki sitte näyttelykäytöstä treenaillessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti