sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ikuisuusprojekti valmis, kakkakeskustelu ja perjantai 13.

Teinipeili :D On se lämmin!
Tänään on se päivä kun pääsin eroon eräästä ala-aste aikaisesta traumasta. Tai ehkä se on liian vahva sana, mutta kuitenkin: mie sain jonkun käsityön valmiiksi! Yli vuosi sitten aloitin kaulahuivin, ja tänään sain sen viimein pääteltyä! Minun historia käsitöiden kanssa ei ole mikään häikäisevä. Kun kudottiin sitä pakollista ensimmäistä lapasta tai villasukkaa, minun sukanvarresta tehtiin täytetty kala koska olin ihan käsi :D Kun ommeltiin tilkkutyynyä jossa oli 4x4 ruutua, minun tyynystä tuli vain neljän rivin laajuinen... voisin jatkaa mutta jospa en kuitenkaan. Ja siis sen takia en koskenu puikkoihin ennen kun Kannuksessa.

Sitten mie haluaisin alottaa jokakeväisen kakkakeskustelun :D No ei ny sentää, mutta Mikin koprofagia(ulosteensyönti) näyttää ilmenevän aina tähän aikaan vuodesta. Kesällä ei kosketakaan kakkoihin, ja hyvin hyvin harvoin syksyisin. Mikähän tässä vuodenajassa on että kakat "kelpaa"? Sai taas tällä viikolla siivota oksennettua sitä itteään. Onneks tajuisin suht aikasin, että on tilava kylppäri jossa Miki pysty olemaan sen ajan kun oksetutti, ei tarttenu alkaa mattoja rullailemaan.
Nyt on ollu jo pari viikkoa tosi hyvät ilmat lenkkeillä, meidän teema on ollut umpihankitreenit. Kaikilla paranee lihaskunto ja tulee aktivointia koirille, kun heittelen niiden ruoat sinne hangen sekaan. Ittellä tulee myös treenattua tasapainoa, kun alusta ei olekaan ihan vakaa. Jee koirille tulee lihakset takasin!

Olin tossa työhakuvalmennuksessa viime torstain ja perjantain. Tuli sielä muutama vinkki miten parantaa CV-nettiä ja hakee työpaikkoja... Nyt ois vielä etäpäiviä ja yks lähipäivä.
Notkee neiti :)
Perjantai 13. MEINAS olla epäonnen päivä. Aamulla meinasin lentää perseelleni kun oli vähän huonosti hiekotettu. Iltapäivällä bussipysäkillä meinasin hukata 2e ja kun tulin kotia ja aukasin oven... Noh, siinä on sellanen ruuvi mihin pystyy ripustamaan ovikrassin, mie aukasin lukkoa ja työnsin ovea vähän lujempaa niinku aina että saan sen auki, ja iskin pääni siihen ruuviin. Ei tullu jälkee, mutta aatelkaa jos se ois ollu terävä tai jotaki... Selvisin kuitenkin hengissä :D Oli kyllä outo toi viimenen episodi kun ei kertaakaan aikasemmin oo ees ollu lähellä...

Mutta joo... odottakaamme hyvää kevättä! Ja aatelkaa ny, aurinko paistaa ja pimee tulee vasta neljän jälkeen! Valoa kohti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti