Miki

Miki 8v 3kk

Virallinen nimi: Päivänpaisteen Fakiiri

Kasvattaja: Kennel Päivänpaisteen

Syntymäaika: 21.8.2005

Rotu: shetlanninlammaskoira

Sukupuoli: uros (leikattu 2006)

Paino 2011-12: 17,2kg(1.punnitus)15.7kg(2.punnitus)15.2kg(3.punnitus) 14,5kg (4.punnitus)

Säkä: 49 cm

Lonkat: C/B/Kyynäret: 0/0 Silmät: coloboma pentutarkastuksessa

Ruoka: Taste of the Wild, puolet Endan ruokamäärästä

Tuloksia: TK 1, 2x AVO 2 7xAVO 3(paikkamakuu tökki) 2x Agi maxi-1 EH(ja kauheesti hylsyjä), pari mätsäri SIN & PUN kehien sijoitusta, pari BIS sijaakin joskus:D
Rally-toko: 6.12.13 Alo - 63p - tuomarin suosikki :D

Koiranet
Kesäturkissa

Miki 7v 7kk
Miki on minun ensimmäinen koira, tai ei se oikeastaan ole "vain koira" enää, se on ystävä:) Miki tykkää ruoasta, se on ahne, ihmiset on kans ihania. Sitten se tykkää shelteistä, collieista(myös border ja parta), auspaimenista ja varmaan muistakin saman tyylisistä esim. sekarotuisista. Vähän kapea tuo lempirotukenttä silläkin:D Haukkuherkkä se on, mutta olen paljon saanut sitä vähennettyä tässä sen elämän varrella... Ja varautunut se vähän on, ei minusta arka... Herkäksi ja pehmeäksikin sitä voisi sanoa, ikävät kokemukset ja uudet asiat vaativat paljon tukea minulta... 

Kun Miki tuli, niin aluksi edes ollut kovin kiinnostunut mistään harrastuksista, kaikki oli silleen vähän ehkä - pohjalla. Sitten tuo venähtikin vähän joka suuntaan ja se oli tosi villi pentu, niin pakkohan se oli saada jotenkin "kuriin":D Sittemmin sen kanssa onkin harrastettu vaikka ja mitä:

Marraskuussa 2013 päätin että Miki eläköityy tokosta ja muista harrastuksista. Sitten tein sen kanssa mielenvirkistyksenä rallytokon liikkeitä, ja se tykkää siitä niin paljon että siinä on meidän uusi vanhuudenpäivien harrastus! Ehkä sen voi joskus myös mätsäreihin viedä.

Nuorempana Miki harrasti agilitya, melkein koko elämänsä se on tokoillut ja junior handler koiranakin se on kehissä piipahtanut.
Kannuksessa koulun aikana opetin Mikille hakua, Miki tykkää siitä paljon! Jälkeä olen yrittänyt opettaa, todennäköisesti opetuksessa on vikaa, siis omassa, mutta ehkä Miki ei vaan siitä niin tykkää?
Kuva: Sarianna Junnila