sunnuntai 16. syyskuuta 2012

"Käyttö ja näyttö" viikonloppu + video

Joo eli lauantaina ei oikeen mitään tehty erikoista. Käytiin taas juoksuttamassa koiria, tällä kertaa hiekkamontulla. Enda ja Nana tykkää juossa sillee että toisella on keppi, ne jaksaa ja jaksaa:D
Noh, ilmotin mie Mikin eilen 4.10 Kannukseen tokokokeeseen. Saas nähhä jos nyt  tärppäis.

Sunnuntaina sitte lähettiin aamupäivällä Kokkolaa kohti. Siellä pentunäyttelyssä oli kyllä vähä samanlainen meininki ku mätsäreissä, tai jotenki ne ei vaa tuntunu sillee näyttely näyttelyiltä. Enda oli sielä tosi rauhallisesti, ei välittäny melkeen ollenkaan toisista koirista. Miehän en siis menny kehän lähellekään, ku Enda ois vetäny vaan minun perään, ja mie en osaa esittää koiraa + se ainainen jännitys. Siispä mulle kuvattiin video siitä miten Endalla kehässä meni:Jotku oli vissii vähän kylväny makupaloja sinne ku loppua kohti Enda oli enemmän ja enemmän nokka maassa... Mutta ihan hyvinhän se meni, siihen nähen että ei hirveesti olla näyttelykäytöstä harjoteltu. Mutta siis kai minun on pakko Endaki totuttaa asetteluun, vaikka en kyllä älyä miksi nahkat asetellaan, kyllä niitten pitäs olla vapaana esitettäviä, minun mielestä ainaki.

Eli Enda oli PN 2 ja sai KP:n, ja siis kaks ekaa vaan sai sen:) Enda oli ainoa soopeli ja erilainen:D  Ne muut oli sisaruksia, kuin samasta muotista veistetyt...Tuomari oli siis Markku Kipinä ja tällane arvostelu tuli:

"Vahvaluustoinen, vielä rungoltaan kevyt , kuitenkin tasapainoisesti itseään kantava pentu. Hieman syvä kaula. Hyvä purenta. Hyvä lantio. Hyvin kulmautunut takaa, avoimemmin edestä. Hyvä häntä. Liikkuu hyvin sivuliikkeellä."

Sitte mentiin näyttelystä suoraa hakuilemaan:D Endalle otettiin kolme pistoa. Eka meni hyvin, tokalla jäi vähän harhailemaan, ja kolmas meni tosi hyvin, otti hajun suoraa lähetyksestä ja meni nopeesti. Sitte käytettiin taas juoksemassa hiekkamontuilla. Sitte sai jonku ajan päästä ruuan. Nyt on väsynyt ja onnellinen pentu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti