sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Pilke silmäkulmassa tavallisenakin päivänä

Arvostaako ihmiset tarpeeksi arkea koiriensa kanssa? Monelle koira on harrastuskaveri ja sitä varten hankittu, arki tuntuu menevän siinä sivussa. Niin se mullekin on ollut monta monituista vuotta. Toki koiran kanssa harrastaminen rikastuttaa sitä arkea, ja parhaimmillaan parantaa koiran ja omistajan suhdetta. Mutta nyt kun on ollut vähän pakonkin edessä harrastetaukoa yli vuoden olen tajunnut, että kyllä se arkikin on tärkeää aikaa. Vaikkei sitä aina välttämättä tiedostakaan, tai joka ikistä tapausta blogiin kirjoita.

Miten mie sitte yhtäkkiä aloin tällasia miettimään? No kerrompa pienen tarinan joka tänään tapahtui:  Istutin kaks ruukkusalaattia tonne kukkapenkkiin, kun haluan testata että onnistuisko itte kasvattaa. Käännyin sitten hetkeksi (oikeesti korkeintaan 5 sekunniksi) korjaamaan mattotelineellä olevaa mattoa tai jotakin... Niin eikö Enda kerinny kiskoa toisen salaateista ylös maasta ja söi onnellisena sitä kahta senttiä salaattia mitä siinä oli jäljellä. Se rakastaa salaattia, mie aina heitän sille ne salaatin päät mitkä muuten menis roskiin. Mutta se Endan ilme ja olemus, kun se kanto sitä salaatinraatoa! Ei sille voinu kun nauraa :D Toinen oli selvästi niin onneissaan ja ylpeä, kun löysi mahtavan herkun maasta.

Joltaki lenkiltä joskus räpsästy
Sillon mie tajusin että tollaset pienet hetket on hyvin iso osa sitä miksi koirat on niin ihania, ja miksi mie rakastan elää niiden kanssa. Kun näkee miten ne on vähän ilkikurisia, hoksaa jotain uutta tai tökkii kylkeen selvästi tietäen että sie kutiat (no okei ehkä mie inhimillistän liikaa mutta sallittakoon, eikö vaan :), laittaa pään polvelle ja katsoo silmiin kun sie itket, käpertyy kainaloon nukkumaan päikkäreitä... Näitä on niin paljon.

Ei tällä kirjotuksella sen suurempaa pointtia tällä kertaa ollut... Yksi arkipäivän pieni hetki kirjoitettuna muiden luettavaksi? Älä laita puutarhaa jos kasvit on kovinkin lähellä sydäntä, ja sulla on uteliaita koiria? Mulla oli tylsää? All of the above? :D

1 kommentti:

  1. Sulla on ihan mahtava blogi, vaikka harvoin kommentoinkin. Tääkin on niin ihana postaus :D

    Laitoin sulle muuten Liebster Award -haasteen blogiini. Täältä löydät sen: http://synteettinensivellin.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista