lauantai 9. helmikuuta 2013

Viikon käytännöntunnit, kuvia, tuhoja...

"Ooksie tosissas?"
Keskiviikko iltapäivänä ehatit(jtn. koiran koulutukseen erikoistuneita) koulutti meitä. Ensin keskusteltiin ongelmista mitä on omilla koirilla ja sitte sai joko työstää niitä tai jotain muuta koulutuksellista ongelmaa. Mie valittin seuraamisen ja siinä erityisesti vasemmalle käännökset. Endan seuraaminen oli muuten teknisesti hyvää, mutta se painaa vähän liikaa jalkaan, ei tehny kaikkia perusasentoja ja vire tippui.

Viimenen ainaki on ihan täysin oma vika, mie en vaan osaa olla semmonen "JEEEEEEE WAU WOHOO" muitten ihmisten kans, ja yksin treenatessaki on jo vaikeeta saaha kovin isoja kehuja aikaseksi vaikka koirat tekiski aivan mahtavasti. Yritän sitten vaan tunkee enempi palkkaa ja vähän ees innostua :D Ja myös kysyttiin lisää vinkkejä liikkeestä seisomiseen. Ku mie en oikeen tajunnu sitä sillon syksyllä kun ekana kuulin tosta hyppyytystekniikasta. Nyt pitäs saaha sekin liike etenemään kun tiiän missä vaiheessa alkaa häivyttään käsiapua ja millon siirtää se liike siitä eestä sivulle. Sitte käytin Endan pihalla ja palattiin takasin, ja tehtiin etsintä. Yks pallo ja sitä piilotettiin helppoon piiloon niin että aluksi se näki ja sitten se näki lopuksi vaan osan ja pyöräytin sen sitten ympäri. Pitää tehhä enempi nyt näitä helppoja, jos sen motivaation sais takasin...

10kk 2vk
Torstaina oli sitten 6 ensimmäistä tuntia käytäntöä, mutta varmaan ainaki 2h siihen että käytiin TOP jaksoa läpi ja muutenki juteltiin. Endan kans tehtiin jotain pikkupätkiä seuraamista ja kiinnitin nyt erityistä huomiota siihen vireeseen ja asentoihin. Sitte vähän jääviä jossain välissä ja höpötemppuja. Käytiin syömässä ja tultiin takasin hallille. Projektit ja pari muuta teki ilmasuja ja mie tein taas etsinnän. Hitsi kun mie oon tyhmä ja ahnehdin sen esineitten määrien kans... Tuli vaan entistä selvemmäksi että nyt pitää peruuttaa ton homman kans ja saaha siihen se kunnon motivaatio ja vire, eikä vaan keskittyä siihen että hakeehan se nyt kaikki ja mahollisimman vaikeista piiloista.
Sitte oli loppupäivä koirayritystoimintaa jossa suunniteltiin meän kohta olevaa mätsäriä ja kesällä olevaa koiraleiriä joka on meän yrtin loppuprojekti.

Illalla käytiin sitten leikkimässä Stella -auspain kanssa. Mutta leikit osottautui liian rajuksi kyllä Endalle, vähän taas alko jänskättään. Noh, ehkä se siitä, jos vaan käydään useammin niin siihenkin se varmaan tottuu.

Tänään oli sitten kissan käsittelyä. Ollaan kissatunneilla opeteltu pehmolelulla käärimään vastahakoista kissaa pyyhkeeseen toimenpiteiden ajaksi. Aika hurjia ne jotku kääröt, mutta kai se on parempi kun että kissa raapii ja puree minkä kerkeää... Loput kissatunneista meni vähän off - topic jutusteluksi, mutta saatiinpa purkaa sydämiämme. Tai siis muut purki, mie olin vähän pihalla, kun olin heränny aamulla viideltä ja ei nukuttanu, noh mie lähen tunnin lenkille siinä virranpuuskassa, mutta sitte olen ollu koko päivän ihan kuolemanväsyny..
Koulun jälkeen hoitelin vähän asioita kaupungissa ja sitte käytin koirat tennarilla ja otin näitä kuvia jota tässä näätte ja tuolla alempana pari lisää. Illalla kävin sitte kattomassa Voicen ja sinä aikana puhelimelle kävi köpelösti. Huomenna tarkastetaan Kannuksen kodinkoneliikkeen tarjonta, täältä jos mistä luulis löytyvän peruspuhelin, eikä semmosta hienoa lelua jolla ei tee mitään, tai siis jolla tekee jo liikaaki. Miehän en kosketusnäyttöä hanki :D1 kommentti:

  1. Koira "vähän" natusti puhelinta! :D Sattuuhan sitä paremmissakin piireissä!

    VastaaPoista