maanantai 4. helmikuuta 2013

Perjantain ja maanantain käytännöt ja viikonlopun höpöstämiset

Perjantaiaamuna käveltiin sitten hallille, jossa oli jakson ensimmäinen käytännöntunti. Tehtiin haun ilmasua ja pelastuskoirien ketteryystikapuita. Haun ilmasussa oli kolme maalimiestä, ekalla haukku ihan hyvin, tokalla haukku varmaan pitempään ku koskaan on haukkunu, jes! Kolmas sitten meni vähän leikiksi kun alko haukkumisen sijaan tarjoamaan mm. kuolemista :D

Ja ketteryystikapuut eteni nyt siihen vaiheeseen, että kun aikasemmin ei etes uskaltanu mennä koko hökötykselle, niin nyt se kyllä menee siihen, mutta tarvii vielä minun lisäksi toisen ohjaajan että pysyy siinä.. Ei minkäänlaista kontrollia varsinkaan takajaloissa, vielä se on vähän kakara...

Viikonloppuna lenkkeiltiin ja tehtiin sisällä tottista. Seuraamisen käännöksiä pari toistoa jotka meni hyvin, ja kaukoja, nyt ei tartte olla enää ihan nokka kiinni namissa seisomaan nousussa että pysyy jalat paikoillaan!

Maanantaina oli taas käytäntöä. Tällä kertaa tehtiin yks etsintä. Enda kyllä etti ne hallin keittiöön piilotetut pallot, muttei jotenki kiinnostanu tuoda niitä mulle? Pallot on sen lempileluja, ja siksi toi on vähän outoa... Miikku arveli että se johtuis ehkä siitä, että mie oon piilottanu sen esineet melkeen 2kk ja nyt kun Miikku piilotti, niin ne ei kiinnostaneet yhtä paljon. Tai sitten se vaan on vähän päivästä kiinni.

Sitten tehtiin tottista, nyt se jakso keskittyä, eikä hirveesti yrittäny karkuun, ehkä tuo tokotauko on vähän auttanu! Seuraamista suoria pätkiä, ja yks kerta oli melkeen koko hallin sivu, mikä on tosi hyvin! Ja myös lyhyt paikkamakuu ja pari luoksetuloa. Luoksetulo alkaa olla valmis liike, vielä pitää liikkurin kans koittaa ettei se esim. mene sen liikkurin luo, niin kun Miki tekee noutokapulan kanssa.

Hitsi noutokapulasta tuli mieleen että unohimpa sitten meän muovisen punasen kapulan hallille... Mutta on the plus side, löysin toiselle tunnille kävellessäni tien poskesta 20e :D Tässä jaksossa onki paljon käytäntöä, että varautukaa usein päivittelyyn! Torstaina onkin jännä käytäntö, mennään varmaan käymään Kokkolassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti