maanantai 11. helmikuuta 2013

Tokoa, uusi leikkikaveri, Krissen lelupaja ja temppuvideo!

 Aivan ekaksi tuli tämmöne keskiyön idea että kuvaampa missä ollaan menossa kuole-tempussa. Tässä Endan näyte:



Tänä viikonloppuna ollaan treenattu tokoa. Lähinnä sitä liikkeestä seisomista kun nyt vihdoin tajusin miten se tekniikka toimii, ja myös paikallamakuuta(kämpässä pystyn jo menemään minuutiksi jopa piiloon!) Ulkona Enda kestää 10m matkan 2min ja niin että Miki makaa kans siinä vieressä. Ja myös seuraamisen vasemmalle käännöksiä, nekin alkaa sujua! Vähän Endalla meinaa vielä unohtua ne perusasennot, tai siis että ne pitäs aina olla seuraamisessa.

Tänään satuttiin tennarille samaan aikaan kun uusi kämppis ja sen koira oli pihalla niin päästettiin sitten koirat leikkimään. Ja tää koirahan on siis aivan ihana 5kk nahkatyttönen. Miki oli vähän että "Voi ei, noita ääliöitä on kaks!" Mutta penskat tulivat oikein hyvin toimeen ja varmasti leikitään useamminkin!

Muut meän luokasta neuloo teoriatunneilla, se minun kaulahuivi on toistaiseksi jäissä ja mie keskityn tekemään leluja. Mie siis raahasin tänne Kannukseen semmosen ison jääkiekkokassillisen kankaita, joista teen/tehdään jos joku muuki haluu tehhä, leluja koirille. Varmaan ne parhaan näköset menee sitten meijän mätsäriin palkinnoiksi. Tässä on kuva:
En oo vielä päättäny pitäskö nuo kaikki hapsuttaa...
Noi keltaset & vihreet oon tehny nyt viikonloppuna
Voin myös postikulujen hinnalla tehhä noita leluja halukkaille, ei varmaan maksa ku pari euroa kotimaan postitukset.

Mätsäripalkinnoista tuli mieleen. Lauantai aamuna siis kävin ostamassa sen uuden puhelimen. Ja kodinkoneliikkeitä on Kannuksessa jopa kaksi, ja olin menossa alunperin siihen mikä on kaaaukana :D Mutta matkalla sinne kävelin siis tämän toisen ohi, ja menin sitten sieltä kattomaan. Löyty suht halpa ja ehkä kestävähkö puhelin, samanlainen kun kentsulla, ja sain puhuttua meille vähän arpajaispalkintojakin... Jotain DNA:n promokrääsää, mutta palkinto ku palkinto :D

Ens viikolla on muutama käytännöntunti ja yks trimmitunti. Ja varmaan me käydään kaneillakin. Niistä sitten lisää myöhemmin ens viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti