keskiviikko 24. elokuuta 2011

Keskiviikko 24.8: Raksaa, hoitoa ja käsittelyä ja treenit

Aamulenkille noustiin taas siinä ennen seittemää... Kauhee sumu peitti koko paikan... Kaks lehmää lähti varjostamaan meitä aidan loppuun asti, Miki ei enää reagoi niihin melkein mitenkään.
Raksassa tehtiin jälkipaaluja, mie maalasin ne punasiksi, näkyy ainaki. Sitte alettiin tekemään opettajan tulevalle? koiralle koirankoppia. Täällä vois kuulemma lopputyönä tehhä koirankopin mutta mie oon ihan käsi koko puutyössä nii ei ehkä kuitenkaan:D

Hoidossa ja käsittelyssä käytiin läpi kotitarkastuksen tuloksia ja puhuttiin tarkemmin korvista ja hampaista. Kotiläksyksi tuli laskea koiran hampaat, ei oikein onnistu noin kapealla kuonolla... Joko Mikillä on kaikki 42 tai siltä puuttuu ainakin 2 hammasta jostain välistä.

Koulun jälkeen treenattiin Rubertin ja Rikin ja Mikin kanssa. Rubertin kans näyttelyjuoksemista ja Mikin kanssa otin pari kertaa noutoa(tokassa vino perusasento), kaukokäskyä(molemmat hitaita), seuraamista pätkiä(suurin osa meni hyvin, alkaa parantua!) ja luoksetuloa. Voi elämä millasia älynväläyksiä ihmiset saa... Jos näkee että koira on paikalle käskettynä niin pitääkö sille ihan ruveta viheltelemään! Noh Miki ei onneksi lähteny sinne. Pysähdys vois olla nopeampikin...
Mutta hyvät treenit kaikenkaikkiaan.
Aamulla ja ruokatemppuna tehtiin kerran laatikon sulkemista. Enää tarvii yhden lisäkäskyn eli: "Laatikko kiinni" ja "vielä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti