maanantai 22. elokuuta 2011

Ensimmäinen viikko Kannuksessa

Sunnuntai

Oltiin Kannuksessa joskus iltapäivällä. Kannettiin tavarat sisään ja käytiin sitten syömässä. Loppu päivä meni jutellessa kämppisten kanssa ja järjestellessä huonetta. Mie tykkään tästä ku se on isompi ku mitä on kotona, ja on kaks vaatekaappia:D

Maanantai

Herättiin 6:40 ja käytiin aamulenkillä. Kävin aamupalalla ja sitten oli ruokalassa ykkösten kokoontuminen. Meni taas päivä tutustuessa... Samassa talossa meän kans asustaa trikki collieuros Riki ja omistaja Eve, samojediuros Viljami ja Elina ja vanhaenglanninlammaskoirauros Rubert ja Saana. Miki tykkää kaikista, ja Miki on myös vanhin näistä.

Tiistai

Kennelvastaava kävi juttelemassa koirahoitola-asiaa ja saatiin monisteita luettavaksi, sekä jaettiin kennelvuoroja. Viime vuonna aloittaneet kävi esittäytymässä ja nähtiin oma ryhmänohjaaja. Sitten oli ruokailu jonka jälkeen oli ensimmäinen käytännön tunti. Siellä piti vähän näyttää mitä koira osaa ja leikkiä sen kanssa ja sellasta. Miki meni muuten hyvin, mutta mulla jännitti niin seuraaminen ainakin meni ihan plörinäksi sen takia. Illalla käytiin lenkillä ja otettiin noutoa vähän ja seuraamista. Siellä seurasi tosi hyvin.

Lauantai

Aloin opettaa Mikille laatikon sulkemista

2 kertaa n. 15 yritystä, laaikon koskemisesta kiinni ja auki. Molemmilla yks onnistu kun oli auki niin laittaan kiinni
kolmas kerta
15 yritystä alkoi tarjoamaan kevyitä nenällä työntöjä, sulki vahingossa kaksi kertaa koko laatikon

Sunnuntai

Miki täytti 6 vuotta! Aamu: Laatikkotemppu alkaa muotoutua, on tajunnut että pitää työntää vahvasti, eli laatikon pitää vähintään liikkua että naksautan ja palkkaan. Taas sulki vahingossa laatikon ja siihen lopetettiin kun oli tollainen iso onnistuminen.
Pestiin pyykkiä ja katsottiin elokuva ennen kun lähdettiin Even ja Rikin kanssa treenaamaan.

Agilityssä otettiin Mikillä Hyppy-Kaariputki-Hyppy-Kepit yhdistelmä ja Hyppy-A-Hyppy. Meni kumpikin hyvin, aluksi vähän kuumui ja alkoi haukkua kun lähdettiin. Even kanssa se pysyy siellä lähdössä, ei nyi takapuoli niin kuin minun kanssa. Tein valelähtöjä muutaman kerran ja palkkasin jos pysyi takamus maassa. Sitten otettiin koirista ja meistä kuvia, tässä yksi:


Illalla laatikkotemppu alkoi sujua, työntää nyt useamman kerran kiinni laatikon melkein kerralla. Joskus tarvitsee useamman nenätönäisyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti