maanantai 22. elokuuta 2011

Maanantai: Kenneltunti + omia treenejä ja jälkikokeen tottisosuutta kattomassa

Aamulla Mikin kanssa pari toistoa laatikon sulkemista niin että olin polvillaan vieressä(aiemmin istuin) ja yksi kerta onnistui niin että olin selkä kumarassa. Siihen lopetettiin.

Kenneltunnilla oli koirien välistä pujottelua ja kontaktin ottamista siinä, Miki yritti taas rauhoitella minua kun jännitän, mutta katsoi kyllä välissä. Välissä leikittiin vähän lelulla...
Sitten oli kohtaamiset, jossa oltiin kahdessa vastakkaisessa rivissä ja käveltiin toisiamme vastaan ja koiran piti pitää kontaktia. Tämä meni ihan hyvin, ei katkennut kontakti.
Sen jälkeen maahanmenoa, Miki teki vähän hitaasti, ja kun yritin innostaa niin se alkoi haukkua.
Sitten oli kontaktin ottamista niin että molemmissa käsissä oli herkku ja koiran piti katsoa silmiin. Tämä on jo Mikille vanha juttu.
Toiseksi viimeinen asia tunnilla oli kujaluoksetulo eli muut koirat oli rivissä ja koiran piti juosta "pakenevan" ohjaajan perään siitä välistä. Mikillä kesti vähän lähtö, kun on tottunut että luokse tullaan nopeasti yhdellä "sivu" käskyllä ja tuossa harjoituksessa piti oikein innostaa koiraa, niin se meni hämilleen että mikä juttu tämä nyt on. Viimeiseksi oli rauhoittelua ja sekin meni ihan hyvin. Miki tarjosi "kuolemista" koko ajan:D

Nyt on vapaata ennen jälkikoetta, jota meidän ryhmä saa auttaa järjestämään. Teki kyllä mieli lähteä katsomaan sitä maasto-osuutta, mutta ei ole kunnon vaatteita. Pitää ostaa ne ensi viikonloppuna kun käydään Kokkolassa.

Otin pari kertaa laatikon sulkemista ja Miki alkaa tajuta sen nyt! Vielä pitää useamman kerran sanoa "laatikko kiinni". Sitten leikitettiin Ruberttia ja Mikiä tennarissa. Rubertin leikit on vähän rajuja kyllä....

Jälkikokeessa olin henkilöryhmässä, eli seisoskeltiin ja liikuskeltiin neljä ihmistä siinä kentällä ja koirat kiersi meitä siinä...Tosi jännän näkösiä tottis-suorituksia, menikin melkeen koko ilta niissä kisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti