sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Koiranomistajan huippuhetkiä!

Ha, löysin sarkasmi-kyltin!
Enda sai uuden hoidettavan
Joo siis tänään oli kiva päivä ja koin, vaikkakin sivustakatsojana, kaverin ja kaverin koiran toisen nollatuloksen agilityssa tänään. Se on aina huippuhetki kun monen vuoden työ palkitaan! Matkakin oli kiva, tuli taas puhuttua enempi ku varmaan kahteen viikkoon yhteensä. Kiitos kun sain roikkua mukana!

Tuo sarkasmi tuohon otsikkoon liittyen astui kuvaan ihan äskön. Luulin että Miki oksentaa tyhjää mahaa, se tekee sitä joskus ja sain sen pois sängyltä ennen kuin tämä tapahtui. Se tavara ei vaan ollutkaan mahanesteitä, ei tietenkään. Se oli sitä itseään jota Miki on alkanut taas popsia. Ja jos joku ei tajunnut, vietin juuri 20 min siivoten koiran oksentamaa koiran p*askaa... Sitten piti viettää toiset kakskyt minuuttia pihalla lakaisemassa portaita virkistävässä pakkasilmassa että se haju lähti mielestä ja suusta ja sieraimista pois. Onkos muilla tällaisia "huippuhetkiä"?

Tokokoe lähestyy uhkaavasti, vielä ei ihan hirveä paniikki ole iskenyt, toistaiseksi olen onnistunut vakuuttamaan itselleni että kyllä se osaa ja kun on tutut ihmiset kehässä minun ja Endan kanssa niin voi olla ihan rauhassa.


2 kommenttia:

  1. Minulla on ihan samanlaisia huippuhetkiä ollut noiden tappijalkojen kanssa.. Kerran Taro oksensi auton takapenkille juuri ahmimansa paskakasan.... Ja Impi puolestaan oksensi varmaan litran hevosenpaskaa Hannun tietokonepöydän alle kaikkien johtojen sekaan... Ja kiitos hyvästä matkaseurasta!

    VastaaPoista
  2. Miks tuo "huippuhetki" kuulostaa niin tutulta... voin samaistua tuskaasi täysin! Itsellä usein koiran oksennuksen lisäksi joutuu siivoamaan oman, joka aiheutuu ihan vaan silkasta kuvotuksesta. On se vaan ihanaa :)

    VastaaPoista