keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Elämänhallintaa, käytännöntunti, agilitytreenit & tennarilla

Elämänhallinta on siis yksi kurssi jota meillä on tämän ekan jakson aikana ollut, ja käytiin siis tänään kattomassa lenkkimaastoja missä vois olla koirien kanssa. Ja katos vaan, 2,5km päässä koululta alkaa mettäpolku, jospa sieltä alottelis, joku muu viikonloppu, tulee nimittäin kiirus tästä viikonlopusta. Lauantaina on meidän luokan järjestämä mätsäri ja sunnuntaina pitää tehdä yksi elämän pitkä etätehtävä loppuun.

Sitten nelosluokkalaiset piti meille käytännöntunnit. Jouduttiin/päästiin Mikin kanssa ehkä johonkin esitemalliksi koulun esitteeseen, piti juoksuttaa sitä puomia ja aata eestaas ja kuvia vaan ropisi. Kamala miltä mahdoin taas näyttää kuvissa... Noh, jos hyvä tuuri käy niin ne ei kelpaa:D No itse tunneilla sitten keskityttiin seuraamiseen ja kontaktiin, kyllä Miki alkaa pikkuhiljaa tiivistää käännöksiä ja mieki kävelen melkein aina oikein.
Koulun jälkeen olikin agilitytreenit, joissa tehtiin tällainen pätkä:


Ja kuvia treeneistä(Janita näkyy tuossa Mikin ohjaajana, kiitoksia vain!)








Ja treenien jälkeen Miki leikki valkoisen paimenkoiranpennun Nanan ja Sariannan petittien kanssa tennarilla(sellane aidattu alue) ja nyt se ainaki on väsynyt.

Tässä on kuvia tennarilta:








Silti jaksoi vielä kämpillä leikkiä Rikin kanssa ja harjoitella käsiesteitä, nyt se tajusi sen ympäripyörimisen idean!
On vaan tullu telottua tuo vasen nilkka taas vaihteeksi ja se on kipee. Ei oikein tehnyt mieli sen takia juoksennella ja käveleskellä mettässä. Mutta kyllä se siitä...
Ja note to self: Kyni Miki kaljuksi ennen agilitykisoja:D Järjetön määrä karvaa:D Ja voi elämä miten kaukaa se ponnistaa hypylle, kyllä tuo on jo liian kaukaa?

KIITOKSET hienoista kuvista Sarianna!

2 kommenttia:

  1. Lainasin sun ratapiirrustusta omaan blogiin, toivottavasti et pahastu ;)
    Kauhistelin itsekin tuota Mikin ponnistusetäisyyttä. Käsittämättömiä loikkia!

    VastaaPoista