tiistai 8. toukokuuta 2012

Käytännön tunti itsenäisenä + video



Tänään oli käytännöntunti itsenäisenä kun Miki on karanteenissa, koska oli hoitolalla samaan aikaan kun kennelyskän saanut koira. Hyvin sen 3½ tuntia sai itse täytettyä treenillä. Tässä on vaan parhaat/vähänkään hyvät suoritukset videolla:) Tietenkin paljon meni taukoihin/virittäviin hauskoihin temppuihin ja erityisesti juomataukoihin kun oli aika kuuma... Piti myös tietenkin lämmitellä koira agia varten.

Ensin otettiin jälkeä, n. 90 askeleen jälki yhdellä suoralla kulmalla n. puolessa välissä jälkeä. Jälki ei mennyt hyvin, edellisestä kerrasta on aikaa... Pitää alkaa taas harjoitella kunnolla sitäkin taitoa... Sitten mentiin tokoilemaan kentälle. Miki oli hyvin paikkamakuussa ne ajat kun Elina ja Pipari tokoili! Kerran Pipari pääsi kulkemaan liian läheltä ja ne lähti juoksemaan ympäri kenttää...

Tokossa meni muuten hyvin, mutta kuten videolta näkyy, seuraaminen on edelleen huonossa kunnossa... Agilitya oli taas kiva tehdä pitkästä aikaa. Otettiin yksi ratapätkä, joka on videolla, pari kertaa, koska mie mokasin siinä toiselle putkelle lähetyksessä. Sitten kepeillä otettiin irtoamista, kyllä se jo n.6-7m päästä tajuaa mennä siihen oikeaan väliin!

Sitten pari kertaa hakua. Ensimmäisellä kerralla minun lähetys oli huono, mutta Miki kuitenkin löysi hetken palloiltuaan Elinan. Toinen lähetys meni paremmin, huomasin kun Miki haisteli oikeaan suuntaan, niin silloin lähetin, ja Miki löysi! Sitten lopuksi harjoiteltiin ilmaisua. Ensin mie pietin Mikin hihnassa ja Elina hetsas sitä, heilutti makupaloja nokan edessä ulottumattomissa ja sanoi "ukko". Miki haukkui! Ja loppua kohti se meni jo niin hyvin että haukkui kun sanottiin käskysana! Vielä ehkä muutama tuollainen treeni niin se muistaa sen sanan ja voi ehkä jo yhdistää sen ihmisen löytämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti