sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Liikuntapäivä, koirahieroja, traktorilla ajoa ja tokoa

Tuossapa sitä olis tämän viikon tapahtumia....
Oli kahdesti traktorilla ajoa tällä viikolla, luulin että olisin pelännyt kun se nyt on korkeammalla kun auton ohjaamo, mutta ei se niin kamalaa ollut kun luulin... Mutta en siltikään sen näytön jälkeen koskekaan traktoriin jos ei ole pakko.
Sitten oli liikuntapäivä. Päästiin koirien kanssa käymään kolmen kilsan lenkki pururadalla. Ihan kiva se oli. Sitten paluumatkalla Miki leikki Nanan kanssa pellolla. Oli väsynyt koira sen päivän jälkeen kyllä. Sinä päivänä alkoi myös kennelyskäpanikointi. Lähti se vähän leviämään, mutta hyvin ne sai sen kentsulla hallintaan. Mikillä ei onneksi oireita ole ollut.

Torstaina oli käytännöntunnilla tokoa ja kävi koirahieroja. Saatiin vinkkejä erinäisiin juttuihin ja tehtiin kujaluoksetulo. Miki pitää opettaa istumaan nopeammin, että hypyn istuminen sujuisi paremmin. Sitten illalla Miki hierottiin ekaa kertaa. Hyvin se jaksoi olla, vähän piti välillä katella. Oli sillä lanne ja toinen lapa jumissa ja se näkyi vähän selän kieroutumisena. Mutta nyt se liikkuu paremmin kuin ennen, ensi kuussa sitten uusiksi.

Perjantaina oli maatilan työtehtäviä. Rasvattiin Elinan kanssa rehuvaunun osia ja siirrettiin kuusi paalia eri paikkaan. Sitten pyykkäsin ja lauantaina ei tehty oikein mitään. Treenasin Mikin kanssa liikkeestä istumista ja hyppynoutoa. Vähän muutakin sekaan ettei kyllästyttänyt. Liikkeestä istumisessa on vielä paljon töitä ennen kuin sen saa valmiiksi liikkeeksi. Muuten oli oikeinkin hyvät treenit.

Huomenna alkaa pitkä navettavuoro, ma- ilta ti- koko päivä ja ke-aamu. Saas nähhä miten selviää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti