keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Maanantain agilitytreenit ja keskiviikon käytännöntunti


Tällainen pätkä ja mentiin molempiin suuntiin. Kepit oli tosi hyvät! Ja keppien jälkeen piti vekata, eli saada koira vähän muuttamaan juoksulinjaansa että menisi oikeaan päähän putkea. Vekkasin liikaaa niin Miki meni esteeltä 3 esteelle 5... Sitä piti vähän minun takia hinkata. A:n kontaktit alkaa olla hyvät, pitää häivytellä käsiavut ja sellaiset... HUPS. 6 numero on väärässä päässä putkea.

Käytännön tunnilla oli hakua. Ensin oli sellaisella metsäalueella soramontun lähellä kolme maalimiestä niin että aina kun edellinen tuli koiran kanssa takaisin niin toinen lähti sinne piiloa kohti. Ensimmäisessä lähetyksessä käänsin Mikin liian aikaisin poispäin niin kesti vähän hakea, mutta eipä ainakaan päässyt käyttämään niin paljoa silmiään kuin yleensä. Toisen mmn(n) kanssa ei syntynyt oikein kontaktia, mutta kyllä se senkin löysi. Kolmas maalimies(nainen) oli kaikista kivoin koska oli innostanut ja silittänyt Mikiä eniten. Mikin ei pidä siis antaa ottaa kontaktia ennen lähetystä, muutakun siihen maalimieheen jota se on menossa hakemaan. 
   Sitten otettiin tuulitreeniä jälkipellon vieressä. Eli maalimies meni piiloon johonkin pellon reunassa olleeseen metsäkaistaleeseen tuulen alle ja koira päästettiin ilman käskyä vaan vapaaksi. Ja kaikkien koirat reagoi siihen että metsästä tuli joku haju, ja keskeyttivät "lenkkinsä" siihen että menivät katsomaan mikä haju metsästä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti