sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Lauantai ja su-aamu: Kennelpäivä

Eilen tuli soitto, että kennelillä tarvittais apua. No tietenkin menin, olis se tympeää lenkittää kahdestaan yli 10 koiraa, ja oli poissaoloa korvattavana... Tosi kivoja koiria sattui lenkitettäväksi. Käytiin pitkät lenkit, sitten piti pestä karanteenihäkki. Hyvin sitä muisti miten ne häkit pestään, vaikka onkin jo monta viikkoa siitä kun viimeksi olin kentsulla! Sellainen kolme tuntia tuossa vierähti, sitten oli taukoa ja tultiin puolipitkille lenkeille, jossa meni noin tunti... Oi, sanoinko muuten että taas satoi kaatamalla... Illalla käytiin ruokkimassa ja siivoamassa häkit jyrsijöiltä. Sitten lenkitettiin koirat, vaihdettiin vesiä ja annettiin iltaruoka.

Tänä aamuna herätys puol 6 ja kun käytin Mikin pihalla, meinasin saada sydärin kun tajusin, että avaimet oli unohtunu sisälle! Lähetin jo paniikissa viestin asuntolanvalvojalle, mutta eihän siitä ole mitään hyötyä, kun ei se ole edes paikalla nyt:D No, ONNEKSI oli jäänyt ulko-ovi silleen että se ei mene lukkoon. Kentsulla käytiin ruokkimassa jyrsijät ja siivoamassa häkkejä. Sitten piti käyttää ne koirat ensin, jotka oli pissinyt tai kakkinut häkkiin, ja letkuttaa häkki. Annettiin ruokia koirille ja laitoin tiskikoneen pyörimään ja pyykkejä. 

Sitten muistin että Miki pitää punnita, kun se nyt on laihiksella, niin olisi kiva tarkkailla sitä edistystä muutenkin kuin tunnustelemalla. Tulin kämpille ja avasin huoneen oven: Lukulamppu joka oli yhdessä hyllyssä kiinni oli lattialla, johto oli poissa seinästä ja lamppu tuhannen sirpaleina! Miki oli vissiin yrittäny mennä siihen nurkkaan nukkumaan, eikä ollut muistanut että siihen oli tullut uusi johto. Siivosin sirut ja tarkistin Mikin tassut, ei onneksi ollut astunut niihin... Sitten punnituspaikalle. Miki painaa nyt 17kg 200g. Se taisi olla jotain melkein tai jopa yli 20kg kun tänne tultiin. Nimittäin täällä ollessa sille on tullut taas vyötärö näkyviin ja lonkkaluut tuntuu taas. Enää kyljissä on 2 tai 3kg pudotettavaa.

n. 9 aikoihin tulin takaisin kämpille kenneliltä ja imuroin yhteiset tilat ja oman huoneen... Sitten söin ja menin nukkumaan. Heräsin puoli kahden aikoihin ja söin taas. Sitten tuijotin koneen ruutua päämäärättömästi(facebook) nyt pitää alkaa tekemään niitä koulutehtäviä. Saatan käydä vielä tänään Mikin kanssa treenaamassa, päivittelen tätä tekstiä sitten jos käydään

Ja käytiinhän me treenaamassa. Tällä kertaa kaikki Avo luokan liikkeet läpi ja palkka oli lopuksi repulla. Hyvin meni kaukoihin asti. Silloin piti vähän lisäinnostaa että jaksoi tehdä ne kunnolla ja hypyn istuminen alkaa olla jo aikas nopea, kun vertaa siihen mitä se oli kun tänne tultiin. Nyt vielä se kerpeleen paikkamakuu kuntoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti