torstai 29. tammikuuta 2015

Vanhempi ja viisaampi... eiku... (myös video ja kuvia koirista :)


Miki 9v 5kk, vähän jo harmaantuu :)
Joo 24v... Vielä vuosi niin oon lähempänä viittäkymmentä ku syntymää :D En kyllä tunne itteeni vieläkään aikuseksi taikka viisaammaksi, enkä kyllä vanhemmaksikaan :) Eilen kävin synttäreiden kunniaksi kaupungilla vähän pyörimässä. ja näin kolme tuttua ihmistä. Yleensä näkee korkeintaan yhen. Ensin vastaan tuli minun täti, sitte lukion äikänopettaja ja sitte vielä yks hyvä kaveri jota en ollu nähny moneen vuoteen, ja itseasiassa luulin että hän ei eden asunu enää Rovaniemellä :D Ostin sukkia ja erinäisiä kosmetiikka- ja puhdistustuotteita jotka kaikki päättivät loppua viikon sisällä, no hyvin ainaki ajotin kauppareissuni... Myös Kannuksesta tuttu tauti, neuloosi, nosti eilen päätään kun kävelin Lankamaailman ohi. Tai no en ohittanu sitä, vaan menin sinne ja ostin kaks jättikerää lankaa :D Nyt pitää vaan neuloo toi huivi minkä alotin Kannuksesssa, loppuun, että puikot vapautuu ja voin alottaa uuden huivin. Ja ehkä jos lankaa ja intoa riittää niin kudon mätsäävän pipon!

Illalla kävin vähän juhlistamassa synttäreitä veljen luona. Oli kuulkaa oikeen monenlaista kakkua ja mieki leivoin tahmakakun :) Veljenpojilta sain ehkä ihanimman synttärikortin mitä oon koskaan saanu. Kysyin tietenki:
"Ketäs tässä kuvassa on?"
"Sie, mie ja yks koirista."
"No missä toinen koira on?"
"Se ei mahtunu korttiin"

Oh, the brutal honesty of children :D
Täällä tulee lunta taivaan täydeltä, on tullu jo kaks päivää. Mieki viimein kaivoin kolan esiin ja puhistin vähän tota oven edustaa, siellä oli yli nilkan jo lunta. Loppupiha onneks pidetään vähälumisena traktorin avulla... Kokonaislumimäärä alkaa oleen minua jo yli reiteen. Ja mistä mie tään tiiä voitte kysyy? Noh, katoin tässä ikkunasta takapihalle ja siellä keskellä lumihankea oli ihan selvästi joku ruskea elukka, eikä se liikkunu. No tietenki mie hetkeäkään epäröimättä heitin takin niskaan ja syöksyin läpi lumihangen (kuin hidastetussa filmissä mutta syöksyin kuitenki) takapihalle ja kohti elukkaa, vain tajutakseni että se oli lehden palanen siitä isosta puskasta mikä meillä on takapihalla. Että silleen, tulipa ainaki todistettua ettei sitä vielä kovin viisas ole kuten jo alussa mainitsin :D

Enda ja Miki ei oikeen arvosta lumisadettakaan, Miki melkeen maastoutu lumeen kun oli vähän aikaa paikallaan kuten kuvasta näkyy. Ja Endan ensireaktio lumikolaan oli kyllä hervoton. Siitä on videolla pätkä. Videolla on myös meidän lenkkeily-yritys yli -24 asteen pakkasessa, se ei kauaa kestäny kuten arvata saattaa... Ja muistaakseni lupailin jotaki uutta temppua joskus... Noh mie olin ahkera ja kuvasin sen toissapäivänä :D Vähän lavastettu tilanne, mutta Enda näki ku mie valmistelin temppua ja se alko tarjoamaan sitä. Joten kuvausteknillisistä syistä koira on käskyn alla paikalla :D Mutta siis normaalisti se reagoi käskyyn vähän rauhallisemmin ja hallitummin, eikä se tilanne oo noin lavastetun olonen.

Tässä siis pätkät edellämainituista tilanteista yhdistettynä yhteen videoon:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti