torstai 2. heinäkuuta 2015

Better luck next time & kunnon TBT kuva kun ei uusia ole

Joo eli varasijalle 98. tähän mennessä jouduin, joten eipä sitten tällä kertaa tärpännyt. Mutta varasuunnitelmana menen sitten avoimeen ja käyn paljon kursseja ja menen sitä kautta opiskelemaan sitä mitä haluan! Tampereelle siis kuitenkin jossain vaiheessa suuntaan täältä.

Käännöstöitä on tullut tasaiseen tahtiin, mikä on pelastus tähän tylsyyteen. Tänään postissa tuli gradunlukemispalkka, josta en saa kuvaa nyt tähän mutta teen sitten vaikka oman postauksen sille jossain vaiheessa. On nimittäin aivan ihana kaulakoru, jonka kaveri itse teki! Oli niin nostalgista nähdä kirje postissa, siis sellainen ihmisen lähettämä, ei viraston tai laskukirje :D

Nostalgiasta tuli mieleen, että kattelin tässä vanhoja kuvia joita mulla on Picasassa tallella, ja sieltä löyty kyllä semmonen muinaisjäänne että ei oo tosikaan. Se on toi tän postauksen kuva. Oisinkohan mie tossa 15 ja Miki vähän yli vuosikas, ja me oltiin Kauppatorilla mätsärissä. Mie niin muistan tosta mätsäristä sen kun mulle sano yks tyyppi että "Ton koiran kans sie et junior handlerissa pärjää, ota joku lainakoira, ne on parempia." Miehän siis kisasin lähinnä Mikillä, ja joskus naapurin sammarilla, mutta ton jälkeen mie erityisesti aloin Mikin kans kisaamaan, ihan vaan todistaakseni tälle tyypille että perkele vaiha itte koirias kuin paljon haluat mutta mie en :D Vaikka huonohan se oli noin ajatella, jäi paljon esittäjäkokemuksia saamatta, ja tavallaan vesitty se koko junior handlauksen idea...  Noh, ollutta ja mennyttä.

Tuolla on ihan sairaasti öttöjä ja itikoita, hyvä kun puoli tuntia kerrallaan pystyy olemaan, kun koirat näyttää kärsiviltä ja multa syyään kaikki paljas iho ja päänahka. Mie en oo oikeen varma mikä noille ois hyvä karkote, niin jos teillä on jotaki suosituksia niin tännevain!

Hyvänenaika, sehän on jo heinäkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti