lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulu on taas, joulu on taas, voi..."

kuinka tylsää voi ihmisellä olla?" Ei se taija ihan noin mennä, mutta sanotaanko että en oikeen pääse sellaseen holiday cheer mielentilaan tällä hetkellä. Oisko se kohta yli kuukauden kun oon ollu kipeenä. Kuume parani ja korva parani, mutta tilalle tuli yskä ja se ei lähe millään. Tai aina kun luulen parantuneeni ja teen jotaki vähän isommalla energiankulutuksella niin tadaa, taas yskin keuhkoja pihalle seuraavat x päivää...

Pakkoko sitä lunta on kauhoo koko kärsän pituudelta :D
Enda näyttää ihan siltä kun sillä ois jäätelöpäänsärky :D
Ei siinä ei asiat nyt niin surkeesti oo, oon syöny joulun ensimmäiset piparkakut aura-juustolla, aattelin huomenna leipoa joulutorttuja (tai koska käytän aprikoosi- enkä luumumarmeladia mikä on ilmeisesti pyhäinhäväistys, niin sanotaan niitä vaan tortuiksi :D) ja teen myös pitsaa pitkästä aikaa.

Onneksi sentään lumet tuli maahan ja näyttävät pysyvän! Siihen liittyen mulla onki videota koirista kun päästin ne tarhasta jossa ne oli postinhakureissun ajan. Miki on niin ihana kun se ihan silmin nähden piristyy lumesta ja kylmästä :D Ja Enda tapansa mukaan vetää rallia pihan ympäri.Ei kai mulla edelleenkään ole mitään erikoista, hence the boredom. Aloin mie taas lukemaan yliopiston pääsykokeisiin, minkä takia ajattelen taas kaiken englanniksi ja meinaan vastata puhelimeenki "haai"(hey) enkä "Kristiina" tai "hei" miten yleensä vastaan :D Mie yritän tässä muuten opettaa Endalle yhtä kivaa temppua, mutta jätetään se ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti