torstai 4. lokakuuta 2012

Hakua, esine-etsintää ja Mikin eka AVO 2 tulos! + video

Perjantaina oli hakua puolella ryhmästä. Oli vähätuulinen päivä, niin huomas että se vaikutti Endan suoritukseen. Kun yritin lähettää sitä suoraa sinne mihin tiesin maalimiehen menneen ja sekin oli nähnyt alun, niin se sitten meni kuitenkin vinoon hakemaan sitä vähäisintäkin tuulta. Mutta kaikki löyty! Tuli vähän kritiikkiä kun ei ollu astiaa Endan nakeille. Meän maalimiehet oli semmosia "nakinkantajia":D
Sitten koirat jäi viikonlopuks Roosa-kämppikselle hoitoon ja mie menin käymään Rovaniemellä siivoamassa. Palasin Kannukseen semmone 30kg painava kassi mukanani, en halunnu lyyä kaikkia omia tavaroitani varastoon niin toin sitten osan tänne:D Ne oli ollu ihan kiltisti, mitä nyt Enda vähän oli juossu Roosalta karkuun silleen "lälläslää" - tyyliin niinku paraski murkkuikänen koira :D

Maanantaina oli käytäntöä 4h koko luokan kans, niin mentiin maastoon tekemään esineruutua, tarkkuusetsintää ja pudotetun esineen noutoa. Endalla meni tarkkuusetsintä ihan hyvin, osas ottaa ne pikkutavarat nätisti suuhun, toki pitää vielä harjotella. Samoin ekoiksi kerroiksi meni noi muutki esineen noudot ihan kivasti, mie vaan yritin taas harppoa askelia eteenpäin.

Sitten eilen oli hakua sisällä puuverstaalla. Enda oli selvästi hämillään. Sille tehtiin kaks kertaa kaks pistoa, ekalla kerralla se tajus kyllä että piti jotakin siellä tehhä, mutta huomas ekan maalimiehen vasta kun se oli ihan sen nokan eessä:D Se sen ilme oli kyllä niin mahtava "ÄÄK, mikä toi on? AAA,  maalimies jeeeeeee!" Uskalsi jopa käydä pimeässä kellarissa ettimässä., siinä toki oli ihan helppo piilo ettei menty mihinkään pimeimpään ja kauiimpaan nurkkaan.

Tänään oli kaks koetta, ensin päivällä oli koiraurheilulajien teoriakoe, joka meni ihan päin mettää. Sitten illalla oli Mikin tokokoe. Nyt mie olin omituisen rento. Ei tarttenu käyä ku kolme kertaa, tavallisen kolmenkymmenen kerran sijasta vessassa ennen koetta:D Ja mie aloin jännittää vasta kun olin siellä paikkamakuupiilossa. Ja sekään jännitys ei ollu mikään kauhean lamaannuttava. Ja se jotenki vielä pieneni lisää se jännitys, kun Miki pysyi sen paikkamakuun, mie oon niin ylpee! Vähän se päätä pyöritti ja vaihto asentoa, mutta tosi rauhallinen muuten.

Kuvat kertoo kuitenkin enemmän kun tuhat sanaa niin tässä video kokeesta(tuomarina Piritta Pärssinen):Ja pisteet oli siis:

Paikalla makaaminen 9
Seuraaminen taluttimetta 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Luoksetulo 5½
Liikkeestä seisominen 10
Noutaminen 8½
Kauko ohjaus 6
Estehyppy 8
Kokonaisvaikutus 10

Pisteitä siis 158,5 ja AVO 2. Nyt mie katon noita pisteitä ja mietin että tosta jos se ois tehny normaalisti niin olis ykkönen:D Ens kerralla sitte! Oonki tohon > kalenteriin jo vähän kattonu kokeita valmiiks. Ja Endalle mietin koetta huhtikuulle kun täällä Kannuksessa on. Se 10kk on kuitenki aika sillee henkisesti kesken, ja en mie usko että saisin sen kisakuntoon tammikuulle jollon se sen 10kk täyttäis.

Niin ja hei, mehän voitettiin oma luokkamme:D The perks of being the only contestant :D

Ja tosi hyvin Miki teki ja jakso keskittyä ja olla innoissaan. Ja nyt se on näköjään keksiny jonku uuden "yritän viedä kapulan ensin tuomarille" - jutun. Mutta siis ens kerralla se ykkönen vois vaikka napsahtaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti