torstai 23. elokuuta 2012

Käytännön tunti, koiranruokintaa, treeniä ja kavereita

Tänään käytännön tunnilla aamupäivällä oli jälkeä metsässä. Otettiin Endan kanssa verijälkeä, ja niin varmaan enemmistö luokasta otti, kaikki on siitä nyt kauheen innostuneita. Ihanaa oli kun me toimittiin kun mikäkin kommuuni, ja siis positiivisessa mielessä: "Onko sulla sieni, kun mulla ei ole? Onko jollaki parempaa palkkaa jäljen päähän? Oi kiitti." "Kellä sitä verta oli, saanko mieki?" Itse jälki sitten... Ensinnäki mulla loppu merkkauspyykkipojat kesken,  nii tuli ihan oudon muotone kaari, ja toiseksi Enda jäi vaan haaveilemaan sinne jäljelle. Aivan täysin päinvastasta kun viime kerralla. Se jäi kattelemaan kiviä ja merkkejä ja syömään tikkuja ja kuuntelemaan ääniä.... Lopetettiin sitten kesken ja ilman palkkaa, ettei se saa ihan turhasta sitä pääpalkintoa... Ei luovuteta, ens kerralla uuestaan!

Loppupäivä oli sitte ruokintaa. Saatiin sellaset kivat pikku tehtävät, että laitetaan niiden ruoka-aineiden(erilaisia lihoja, kasviksia, kaurahiutaleita ja riisiä) järjestys mm. proteiini ja rasvapitoisuuksien mukaan, oli niitä muutama enemmän... Sitte toinen tehtävä oli, että piti tehdä ruokavalio niistä aineksista, aktiiviselle tietyn painoiselle koiralle ja laskea päivä-annos. Sitte vielä piti leipoa niitä aineita hyödyntäen koiralle treeninameja. Me tehtiin semmosta maksa-jauheliha-kananmuna-vehnäjauho-kaurahiutalesörsseliä ja käristettiin semmonen levy uunissa:D Tuli tosi hyvä koostumus. En oo vielä testannu:D Meän ryhmä ja toinen ryhmä oli ykkösiä, niin saatiin sitten jakaa siinä tehtävässä hyödynnettyjä lihoja keskenään. Mie otin köntin lihaista rasvaa ja köntin jauhelihaa. Sitten mie jaoin ne seittemään pikku pussiin, ja nyt siis Enda pääsee 7 päivän "lihotuskuurille", kun tuo pentunappula tuntuu edelleen imeytyvän vähän huonosti niin koitetaan jos liha auttais, vois tilata lisää jos sen maha kestää.

Ja nyt on muuten paniikin aika! Endan toinen korva meinaa noussa pystyyn! Pitää äkkiä päässä ostaan ihoteippiä! Liimaa! Savea! Mitä vaa:D

Tänään käytiin taas Rubertin kans leikkimässä, nyt meni tosi vähän aikaa viime kertoihin verrattuna kun Enda alko jo leikkimään Rubertin kans. Välillä se meni liian rajuksi, mutta  ei se sen ihmeemmin sitä säikähtänyt. Sitten sen leikkituokion jälkeen käytiin Nanan ja Roosan kans treenaamassa:



Mie yritin neuvoa Roosalle sitten tota noutoa, kyllä se kuulemma autto jo se pikkutreeni mitä tehtiin tossa nyt, ennen Nana ei edes ottanut kovin mielellään mitään suuhunsa, niin nyt se jo vähän aikaa saatiin pitämään kapulaa. Ja kiitti Roosa muuten kuvauksesta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti