maanantai 16. heinäkuuta 2012

Rokotuksilla ja video

 

Terveisiä täältä sääskien keskeltä mettästä:D  Ei olla hirveesti tehty mitään erikoista... Tässä on video kun Miki ja Enda leikkii:"Haa, Miki!"
Rokotuksille lähtö veny perjantaista maanantaihin... Tänään sitten lähettiin ja päästiin melkein heti sisään, oli vaan yks snautseriuros ennen meitä. Enda vähän pelkäs sitä aluksi mutta tottui äkkiä, mutta kahen viikon päästä pääsee ihan johonkin missä on vähän enemmänkin koiria, totuttelemaan.
"Hiipii, hiipii"
Itse rokotusta se ei huomannut kun sai kourallisen napuroita. Sitten kysyin eläinlääkäriltä valkoisista pilkuista joita Endalla on kynsissä niin se suositteli laktoositonta piimää tai raejuustoa. Ne voi vain olla liuskoittain kasvavaa sarveista, koska se ei ole ennen nähny koirilla kalkinpuutteen takia valkosia pilkkuja kynsissä. Mutta aletaan nyt varalta syöttään piimää ruoan kanssa. Eläinlääkäri myös leikkasi Endan kynsiä vähän...

"Än, yy, tee..."
Sitte yritettiin ettiä sirua, eikä sitä löytynyt. Se voi olla että se on tullut ulos nahasta tai sitten vaan mennyt epäkuntoon. Kai sitä pitää lähtee uuestaan siruttaan tässä joku päivä... Mutta eihän meillä oo vielä kiire, vasta syyskuussa on se Kokkolan pentunäyttely mihin olen ilmottamasta tuon:) Tänään niitettiin pelto meän takapihalla, sitten kun se on paalattu niin voidaan vähän aikaa koirien kanssa käydä pellolla lenkeillä ennen kun se taas kasvaa liikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti