keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Kuvia ja treenivideo, Enda 14 viikkoa

Tässä on video:




Yritin ottaa 14vk seisomakuvaa, vähän vaikee vaan yksin:D
Juu tässähän se kesäloma menee... Minun rytmi on vähän sekasin... Päivisin katon leffoja ja sarjoja joita mulla on ja laitan ruokaa ja treenaan koiria. Yöllä käyn koirien kans lenkillä joko myöhäisillasta tai aamuyöllä, muuten sitten nukun. Periaatteessa minun yö on aamu 4-5 - johonki 11 aamupäivällä:D Että parempi olla soittamatta ennen sitä!



Madotin eilen koirat ja ens viikolla on Endalla sitten rokotukset... Mulla vähän huolettaa kun Enda on taas aika laiha, mutta kai se sitten vaan kuluttaa niin paljon enemmän kun sille edes pystyy syöttämään... Nyt menee jo melkein 8dl päivässä nappuloita jos kaikki treeninappulatkin lasketaan... Ehkä pitäis vaihtaa ruokaa jos tuo määrä vielä tuosta nousee... Sisävahinkojen määrä on 0-2 päivässä ja kertaakaan se ei ole paskonut sisälle!

Sivulletulo on edistynyt, nyt se hakee sitä oikeaa paikkaa, pitää vaan näköjään tuon videon perusteella varoa että ei opeta sitä hyppäämään siihen samalla lailla kun Mikiä. Ja voi elämä kun tuo on fiksu: Tuli yks kerta mieleen että oppiskohan Enda Mikistä kattomalla mitään. Noh, ei kun noutokapula käteen ja molemmat koirat edessä ja ensin Mikille kapula ja palkka muutaman kerran, sitten koitin mitä Enda tekee: No sehän otti siitä kapulasta kiinni! Tosin se nyt ei sitten ole aina yhtä hyvä pitämään kapulasta kiinni ilman Mikiä, pitää sitä työstää ennen kun irrotan käden...

Seuraamista ei olla pitkään aikaan treenattu, pitäs varmaan taas alkaa, mutta jotenki olen vissiin palkannut väärästä kohdasta kun Endan peppu poikittaa vähän liikaa... Into on kohdillaan ja katsoo ylöspäin, se paikka vaan! Seisominen alkaa nyt sujua, mutta ei se mikään hyvä vielä ole...
Mikin kanssa olen lähinnä mielenvirkistykseksi temppuja harjotellu ja vähän seuraamista, joka on muuten upeaa:D Kyllä se mustasukkaisuus tekee vaan ihmeitä... Mutta säästetään kunnon tokotreenit sitten lähemmäs seuraavia kisoja. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti