sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Sikalavierailu, koiraluentoja ja Rovaniemellä piipahdus

Torstaina siis käytiin sikatilalla tutustumassa. Se haju oli kyllä vähintäänkin mielenkiintoinen... Olinkin varautunut sellaisilla vaatteilla, jotka oli niin rikki, että ne sai heittää suoraa roskiin sen käytön jälkeen. Selvisin sieltä aukomatta päätäni sen voimalla, että ajattelin "kyllä niitä on pahempiakin". Ja niin varmasti onkin, tuollahan oli suorastaan väljät olot ja tilaa sioilla liikkua edes vähän.

Perjantai oli luentopäivä. Aamulla kuultiin fysioterapiasta, ja illalla sitten oli urheilukoiran lihashuollosta. Vois vaikka tänne blogiin laittaa niitä luentomuistiinpanoja kun muistaa. Vaikka ne onki varmaan silleen kirjotettu, että mie vaa ymmärrän, mutta jos ei ookkaan niin sitten ehkä onkin jotain hyötyä muillekin niistä.

Lauantaina lähettiin Mikin kans sitten junalla Rovaniemelle. Matka meni muuten hyvin, mutta mie ku laitoin sen aurinkosuojan sinne ylös ja se kolahti, nii Miki katto pari pysäkkiä sitä junan kattoa ihan niin ku se tipahtais minä hetkenä tahansa sen niskaan.. Jäinkin veljen tykö yöksi, niin Miki pääsi pitkästä aikaa näkemään kissan. Ja vähän tää talo oli Mikin mielestä jännä yleensäkin. Tiistaina lähetään takasin Kannukseen.

Ens viikosta en muuta nyt tiiä, kun että lauantaina mennään kattomaan pentuja! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti