maanantai 3. lokakuuta 2011

Hakusheltti ja agi & tokotreenit

Käytännön tunnilla oli tänään tuulitreeniä, eli maalimies piiloon mettään palkkojen kanssa ja koira päästetään sitten vaan vapaaksi ilman mitään käskyä ja katsotaan reagoiko se hajuun. Miki alkaa tajuta haun idean hyvin ja reagoi hyvin hajuun. Se tykkää hakea ihmisiä mettästä. Pitää vaan kyniä se niin pääsee nopeampaa liikkumaan metsässä ja agilityssä. Opettajan kommentti: Ihan hyvä hakusheltti:D Tein myös jäljen, vieläkin jäljestää vähän perse vinossa(koira siis:D) mutta muuten hyvin vaikka on mutkaista ja makupaloja ei ihan joka jalanjäljessä ole.

Agilitytreeneissä oli kuolleita kulmia putkeen. Muuten hyvin, mutta Miki vähän haukkuu ja yrittää komentaa. Tapahtui sellainen juttu pitkästä aikaa, että viereiset treenit oli vähän kiinnostavampia kuin omat. Lopetin meidän treenit siihen, että se tajuaisi keskittymisen omiin treeneihin olevan kannattavampaa.

Agilitytreenien jälkeen tein tokotreeniä. Muuten hyvin, mutta ennakoi istumaan seisomaan jäämisessä ja ei oikein malttanut aluksi keskittyä kaukoihin. Ja noudossa meinaa vinottaa perusasento. Koskakohan sitä uskaltaisi taas ilmoittautua tokokokeeseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti