tiistai 24. maaliskuuta 2015

Enda 3v, koiranruoan vaihto ja muita kuulumisia

Siili nro. 2. Enda oli oikeesti ihan ku pikku lapsi synttäripäivänä, niin ihanan innoissaan :D
Mihin tää aika oikeesti menee? Vasta se oli sellane pieni pallero joka söi kaikki johdot, ja jota Miki veti lelulla pitkin lattiaa :D Pitää kattoo jos saa ens viikolla sen "pakollisen" rakennekuvan, kamerasta loppu akku ja laturin johto on niin varmassa tallessa että en ittekään löydä. Mie tilasin viime viikolla Zooplussalta uutta ruokaa, luita ja uuden lelun Endalle ja Mikille. Sattu hyvin kun paketti saapui näin ihan synttäripäivänä! Sain mie jonku verran kuvia ennen kun kamera sammahti.


Ostin myös luita ja kaks sankoo noita nameja, vähän noi on
hyviä koostumukseltaan!

Koirien uus ruoka. Toisen tyhjensin jo tynnyriin.
Oli ihan pakko vaihtaa ruokaa kun tuntui ettei oikeen enää kummallekaan toi JahtiVahti sopinu. Ei minusta oo paha hinta melkeen kolmen kuun ruuasta toi mitä noista kahesta maksoin, varsinki kun on aika paljon laadukkaampi sisältö tossa ruoassa ku vertaa edelliseen. Koirat ainaki tykkäs kun annoin niille tota ekan kerran. Yleensä ne malttaa oottaa lupaa ruoalle, mutta nyt kun oli tota uutta ruokaa niin molemmat oikeen rynnisti kupeille :D Tohon päädyin sisällön, tarjouksen ja sen takia että en oo hirveesti negatiivista arvostelua kuullut Taste of the Wildista.
Kalafilleet

Pinnaattikeitto
Nyt ku ruuasta päästiin puhumaan niin mie haluisin vähän kertoo minun ruokakokeiluista viimeajoilta. Oon nyt tehny maaliskuussa kolmea ruokaa jota en oo uskaltanu tehä syystä x. Ensin fileerasin elämäni ensimmäisen kalan. Aika vähällä hukalla selvisin, joka ei sekään menny hukkaan ku keitin sitä keskiruotoa jossa oli vähän lihaa silleen, että koirille tuli vähän niinku kalalientä nappuloiden kaveriksi. Sitten tein pinaattikeittoa viime viikolla. Voi elämä kun oon ennen pelänny valkokastikkeen tekemistä = periaatteessa pinaattikeitto ilman pinaattia :D Hyvä tuli, ei pakasteesta voi puhuu samana päivänäkään. Neljä päivää sitten tein elämäni ensimmäisen lasagnen, jota olin vältelly kun ruttoa, koska minusta lasagneen kuuluu valkokastikepohjainen juustokastike sen jauheliha-tomaatin lisäksi. Voi elämä kun tuli hyvää ja se oli niin helppo tehä! Minun ruokavalio monipuolistu kertaheitolla, ja lasagnestaki saa monipuolisemman kun vaan vähän sovellan ja lisään kastikkeeseen kasviksia.

Met ollaan oltu paljon ulkona, tuolla on ollu niin ihana ilma! Nyt tosin on satanu lunta ja tuullu ihan hirveesti. Muuten mulla menee aika työnhaussa, yliopistoon lukemisessa ja käännöstöitä tehdessä. Mie niin yks päivä kyllästyin tähän tekemättömyyteen, ja aloin miettiin että voiko mitenkään olla töissä kotoa käsin. Siinä ei kauaa menny kun laitoin profiilin freelancer-sivulle ja nyt mie oon tehny ja hakenu pieniä käännös- ja kirjotustöitä about kuukauden. Ei tolla ilman koulutusta elä, tai ainakaan mie en elä vielä, mutta kaikkihan on kotiinpäin niinsanotusti!

En yleensä harrasta mitää ihneen teinipeilejä, saati sitten ihan julkase niitä, mutta nyt oli pakko! Mie sorruin yks ilta ostaan EMP:ltä neuletakin ja tän. Sing Soft Kitty to Me?
Oon lisäksi alkanu räpeltään ton minun päättötyö-lautapelin kanssa, ei parista isosta pelipaikasta mistä kysyin oo kuulunu mitään, niin alan nyt kyseleen vähän muualta pienemmistä.
Ei kai tässä nyt muuta, oikeen hyvää kevättä kaikille! Tai siis kevättalvee ainaki täälä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti