torstai 21. elokuuta 2014

Miki 9v!

Niin se aika vaan kuluu, Miki täyttää tänään 9v! Ei sitä tiiä missä sitä ois jos en ois Mikiä silloin aikoinaan Einiltä ostanut. Ainakin kotimaan maantieto rajoittuis aika pitkälti vain Rovaniemen ympäristöön. Pohjois-Suomi tuli laajasti tutuksi agility-toko ja junior handler -kisojen merkeissä. Ja kerran Mikin kanssa päästiin ihan Kangasalalle asti tokoilemaan viis vuotta sitten SM-joukkueessa... Enkä kyllä tiiä olisinko välttämättä ilman koiraa Kannukseenkaan hakenut.

Oon mie vieläki aika ujo, mutta nuorempana oli vielä vaikeampi saada sanoja suusta, ja Miki ja koirat oli hyvä puheenaihe. Nyt ei sitte muuta aihetta olekaan, että sori vaan :D Eikä mulle Endaakaan olis ehkä tullu, jos ei ois ollu ensin Mikiä (jonka piti olla pienempi kuin collie, että ois nuorelle tytölle helpompi hallita :D) jonka kans sain tehä ensimmäisen koiran virheet ja onnistumisen ilot.
Kiitos Eini ihanasta ystävästä :)

Muistaakseni jossain postauksessa oon sanonu, että koirat saa kakun vaan viiden vuoden välein. Mutten voinut vastustaa kiusausta kun tänään tuli kerta kaupungissa käytyä. Tässä päivänsankari tuhoaa kakkunsa:

Joko?

Kyllä nyt...

JOKO?!

Mitä kaikkea tässä on? Hmm...

Omnomomnom...

Hyvää syntymäpäivää Miki! Eli Mikimies, Mikkelismokkelis, Sheltti :D

Arvatkaa vaan pysykö siististi kupissa vai leviskö pitkin lattiaa :D Sitte viime viikolla vai millon nyt kirjotinkaan niin piti olla liitteenä video; sain Movie makerin toimimaan, ja tässä siis video kesän lopusta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti