sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Endan ruoanjälkeinen hepuli-video + leikkikuvia ja kuulumisia

Endan lempparipallo!
Enda on hyvin siisti eläin, aina joka ruoan jälkeen pitää ehdottomasti käydä kattoon minua, pyyhkiä suupielet sänkyyn tai sohvaan ja puhdistaa tassut mahdollisista roiskeista :DEipä täällä hirveesti sen kummempia oo viidessä päivässä tapahtunu. Kepit alkaa meneen 95% oikein, pitää ottaa eri kulmia vaan enempi. Tokoakin ollaan pikku pätkiä otettu, muttei sitä oikeen yöllä jaksa keskittyä sellaseen pilkunviilaukseen... Eilen helteeseen tuli viimein onneksi tauko ja saatiin sadettaki plus pientä ekstraa sateen mukana:

Isompiaki ois ollu, mutta ne oli keskellä pihaa, enkä halunnu reikää päähän :D
Illalla selkeni sen verran että käytiin uimassa. Mie oon yleensä joutunu kantaan koiria veteen että ne uis, mutta tällä kertaa mulla oli vanhentunutta juustonkänttyrää mukana ja Miki oli ihan simona siihen! Mie heitin pari niitä veteen niin Miki oikein yritti sukeltaa niiden perässä, kuplia vaan puhalteli pintaan :D Harmi ku ei ollu kameraa mukana. Tänään oli taas lämmin päivä, aamulla ajattelin että no ehin mie harjata koirat ennen ku tulee liian kuuma, mutta alle puolessa tunnissa lämpötila nousi niin että oli pakko mennä sisälle viilenemään. Alla kuitenkin muutama kuva kun oltiin pihalla. Tuo pallo on niitä Ikean pehmopalloja, Enda on ihan hulluna tohon! Hitsi ku iltapäivällä ei ollu taaskaan kameraa(se pitäs varmaa olla liimattuna käteen :D) noi nimittäin leikki niin söpösti yhdessä tolla pallolla ja molemmat oli niin liikuttavan ilosen näkösiä että ei mitään rajaa!

Muuten, mie ehkä löysin vaihtoehdon mitä sitä alkaa tässä tekemään työkseen. Paljastetaan näin julkisuuteen, että se liittyy koiriin, mutta muuten hyshys :D Katotaa sitte kun on lähempänä että toteutuuko vai ei...

 Tässäpä tätä kuvasaastetta:

Heitäksie?

Ylpeenä häntä pystyssäMonitoimihärpäke: Tokohyppy, agieste ja trimmialusta :D
Kauhee lovi tossa rinnuksessa, aijai :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti