maanantai 12. maaliskuuta 2012

Viime viikko oli oikea action-viikko!

Tiistain käytännöntunnilla oli esine-etsintää ja hakua verstaalla. Mikillä se paikka jännitti niin paljon että ei oikein tullut mitään. Ja hakuillessa ei oikein uskaltanut mennä nurkkaan, kyllä se tiesi että mistä se haju tuli, muttei vaan päässyt tuolin ohi:D
Sitten oli tokoa hallilla Pipan kanssa. Paikkamakuussa pysyi, luoksetuloa otettiin rivissä, yksi koira kerrallaan, Miki ei reagoinut muiden käskyihin! Maahanmeno oli ok. Liikkeellelähdöissä oli pientä hiomisen varaa, tai siis kontakti katosi niissä, ja syy on se, että en aiemmin antanut Mikille aikaa reagoida siihen käskyyn. Sitten oli kiva temppurata, tässä vähän kuvia, jotka Mari otti Janitan kameralla:

Luoksetulorivissä

Maahanmenoa

Luoksetulossa

Paikkamakuussa

Pujottelua

Kiertämistä

TakapäätreeniäPum!

Penkin alle maahan:D
Torstaina oli Sarin aksaa ja Pipan naksuttelua. Agilityssa katottiin osaako koira irtaantua(Miki osaa sen ainaki hyvin) ja sitten kontakteja. Meidän irtaantumisharjoituksista tuli takaaleikkausharjotuksia... Muttako mie olen niin hias ton rampajalkani kanssa... Ei siinä, ei se varmasti oikeasti siitä ole kiinni toi menestyminen tai ei menestyminen... Pitäs vaan oppia ohjaamaan koiraa silleen että ei rasita sitä liikaa.
Naksutteluna kotitehtävänä edelliseltä päivältä oli opettaa koira lipomaan huuliaan... Mie taas nostin liian nopeasti kriteereitä niin Miki ei sitte tehny yhtä hyvin kun kotona. Sitten oli laatikkoleikkiä, siitä Miki tykkää ja osaakin...

Perjantaina oli 4h hoitoa ja käsittelyä. Siinä pestiin ja harjattiin Marin ja Elinan kanssa yksi tiibetinspanieli. Millon tipsujen kuonoista on tullu niin lyhyitä ja silmistä niin ulkonevia että ne pullahtaa päästä? Ei niiden kyllä sellaisia kuulu olla!

Lauantaina käytiin Eveliinan ja Rikin kanssa tennarilla ja Miki oli perjantai-lauantaiyön yökylässä Eveliinalla. Hyvin oli kuulemma mennyt:D Tässä vähän tennarikuvia:

Linssilude

Crazy face
Ja tietenkin olen hionut nyt viimepäivät tokokoetta varten. Ihan vaan pieniä hauskoja treenejä, saas nähhä miten nyt torstaina sitten menee... Paikallamakuu alkaa olemaan ihan hyvässä kuosissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti