torstai 22. joulukuuta 2011

Junailua ja lenkkeilyä

Eilen siis hypättiin junaan ja köröteltiin takasin Rovaniemelle. Käveltiin asemalle kämpiltä Saanan ja Rubertin kans. Sitten ooteltiin melekeen tunti siellä ja mentiin laiturille ja asetuttiin odottamaan junaa, eli littasin Mikin jalkoja vasten, että se ei ois lähteny taaksepäin. Panta aukes vähän ennen ku juna tuli, joten sidoin taluttimen lenkin siihen tilalle. Miki meni itse junaan, mikä on hurja edistysaskel jos vertaa kaikkia aikaisempia junamatkoja!

Junassa se ei aluksi olis halunnu mennä siihen yksittäispaikan eteen siksi aikaa kun oisin laittanu tavarat, ja veti sitte pään pannasta läpi... Noh lopulta se sitten rauhoittui ja jopa nukkui junassa. Tällä kertaa olikin mukava ihminen joka käveli lemmikkivaunun läpi ja pysähtyi rapsuttamaan Mikiä:) Ja Miki jopa tunnistettiin sheltiksi, yleensä sitä luullaan collieksi... Mutta oikein mukava junamatka kaiken kaikkiaan Lähinnä kissoja bokseissaan, ja vain pari koiraa.

Tänään sitten käytiin oikein kunnon 2h lenkillä. Vastaan tuli moottorikelkka, jota piti vähän haukkua, muuten meni hienosti jopa räkyttävien koirien ohi. Ihanan näköstä kun täällä on kunnolla lunta, ainoa miinus on lumipaakut Mikin tassujen väleissä... Kamera on rikki, niin en voi jakaa tätä lumista ihanuutta teidän kans, mutta katotaan jos joulun jälkeen jotaki kuvia sais... Treenattiin pikku pätkä seuraamista ja nenän pyyhkimistä:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti