torstai 20. helmikuuta 2014

Säikähdyksestä selvitty ja muita kuulumisia

Jaajaa, pitäs sitä kai tänneki kirjottaa jotakin välissä, eikös vaan?
Treeneistä sen verran että ollaan käyty pari kertaa hallilla ja toisesta kerrasta on video, mutta en oo saanu sitä vielä pois kamerasta, niin ei tähän postaukseen vielä sitä sitten, mutta coming soon..
Ollaan tehty jotaki pientä tokontapaista lenkkien yhteydessä ja Enda tekee oikeen kivasti vaikka aina ei ole ees ruokapalkkaa, oon löytäny oikeen tavan kehua sitä :)
Mie oon tehny päättötyötä ja koomannu koneella, ei todellakaan pitäny mennä näin, minun piti tehhä kaikki keskeneräiset pikkujutut pois tieltä... Joopajoo.

Nyt sitten tarina siitä miten ei kannata jättää purkkatuotteita samaan huoneeseen koiran kanssa. Ikinä. Laitoin pyykkiä, olin poissa asunnosta alle 10min, ja sillä aikaa Enda oli saanu päähänsä penkoa minun laukun. Katoin että joo se on silpunnu paketilisen nessuja ja siteen ja oho mikäs se tuolla silpun alla on; purkkapussi. Ja siitä vaikuttaa puuttuvan muutama.
Sillon tuli kyllä semmonen paniikin aika että ei oo vähään aikaan niin paljon säikähtäny mitään. Laitoin heti hunajaa sille suuhun ja erityisesti ikeniin että se imeytyis sitä kautta nopeemmin ja soitin Marissalle että tuo suolaa. Sitte me katottiin noin tunti että oksentaako se; kyllä uus kokemus, oikeen toivois että koira oksentaa. No ei se oksentanu, mutta ei se ollu muutenkaan mitenkään väsyny tai kalpea tai mitään. No oksensi se just kun Marissa oli lähteny, mutta siellä joukossa ei näkyny purkkaa. Että ehkä se söi, mutta vaan muutaman? No syöttelin sille pari kertaa sokeria puolen tunnin välein ja ei sille vaikuttanut mitään tulevan senkään ajan päästä mitä olin lukenut että oireet saatais ilmestyä. Että selvittiin säikähdyksellä. Huh.

Eilen kävin trimmaamassa bichonin Saanan kans kentsulla ja oi että kun olis kaikki koirat noin kärsivällisiä siellä... Mutta en kyllä älyä miten sain itteni ees sängystä ylös, oli nimittäin semmonen yö takana että... Joo laitoin kyllä nukkumaan yhen jälkeen mutta ei uni tullu sitten niin millään. Vihdoin sain joskus 7 aikoihin aamulla unta ja 8 soi puhelin :D Olin kyllä varmaan ihan kuoleman näkönen, mutta onneksi Suomen peli vähän piristi niin jaksoin valvoa 11-12 asti, että sain unirytmini suurinpiirtein kohdilleen.

Oon nyt laittanu toppipaikkoihin sähköposteja niin katotaanpa missä sitä huhtikuussa ollaan... Ja pitäs alkaa miettiin pääsykokeisiin lukemistaki ja Rovaniemelläki pitäs piipahtaa jossain vaiheessa ja saaha nää rästit täällä tehtyä ja ens viikola on kentsuki ja mitäs vielä...

Ainiin, meidän luokka edustaa:

 www.youtube.com/watch?v=4q-A_Nd3wW8

ja onhan sielä Mikin pärstäkin päässyt videolle :) Se teki kyllä monta muuta parempaa temppua, miksi se ton valitti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti