perjantai 28. helmikuuta 2014

Kentsuviikko ja Endan uus temppu videolla

Tällä viikolla oli eka kennelvuoro piitkään aikaan. Jalka ei oo vieläkään täysin kunnossa niin mie olin sitte ikään kuin yhden naisen pikkuelukkavuoro. Viimenäkemältä koululle on tullu uusia marsuja, olivat kyllä tosi söpöjä. Marsut taitaa olla ainoita jyrsijöitä joista mie melkeen tykkään :D Kanit ja mie tultiin myös oikeen tutuiksi, ja oli kyllä kiva huomata miten ne on kehittyny kun niitä on naksuteltu. Ja Iina-kanikaan ei ole enää sellainen sanotaanko "väkivaltainen" pupu, mitä se ihan alussa oli :D Sitte muuten aika meni siivoillessa ja kissaa ja konnia hoidellessa. Muuta mainitakseni sain tiistaina trimmiportfolioon yhden lisäyksen ja onnistuin myös mokaamaan yhden puhelun aika lahjakkaasti eilen, mutta ei nyt ainakaan siitä enempää :D
Mutta kyllä siis huomaa että ei oo täyskuntonen jalka, koska ilman lenkityksiäkin meni paketti buranaa viikon aikana, tosi perseestä, näin suoraa sanottuna.

Endalle sain siis vihdoin opetettua niinkin perus tempun kuin kumartaminen, ei se siis koiran hoksottimista ollut todellakaan kiinni alla oleva video on viiden toiston jälkeen. Saattoi toki helpottaa tota oppimista se, että agin kontakteilla oon pyytäny sitä maahan ja varsinkin A-esteellä on melko samanlainen loppuasento sen seurauksena. Tässä siis oikeen video:



Ja oli pakko ottaa tota sukanvetoa mukaan tohon videoon, koska oon niin ylpee! Se ei nimittäin oo pitkään aikaan kiskonu noin hyvin lelua!

Nyt kaikki siivouspoliisit hiljaa sitten, mie oon koko viikon siivonnu toisessa paikkaa, ei oikeen inspiroi oma huone tässä vaiheessa :D Ja hei muuten, laitoin tonne tekstien alapuolelle nyt tykkäys - ei tykkäys - mahdollisuuden, jos se vähän aktivoisi teitä lukijoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti