tiistai 18. syyskuuta 2012

Häiriötottista, ilmaisua ja terveysjuttuja

Alkuviikko on menny harjotellessa haun ilmasua. Nyt Enda haukkuu pelkälle tyhjälle kupille ja sillonki ku se on kädessä.  Ja tänään koitin ekaa kertaa ulkona, vähä sillä oli muut asiat mielessä, mutta sain mie siitä pari haukahdusta irti :D

Nyt tänään oli kentällä häiriötottista, eli esim. kontaktikävelyä sillee että joka puolella ohittaa ihmiset ja koirat toisiaan, luoksepäästävyyttä, paikkamakuuta, henkilöryhmässä kävelyä ja sillee. Enda vähä oli alussa liikaa keskittyny toisiin koiriin, mutta muuten jakso tehä kyllä reippaasti.

Kävin tänään tuntien jälkeen kentsulla punnittemassa Endan ja JES on tullu lisää painoa viime kerrasta! Nyt Enda painaa siis 13,5kg. Se ruoan vaihto kyllä on auttanu, nyt Enda tuntuu olevan ton painonnousun lisäksi kylläisempi aina ruoan jälkeen, mikä on hyvä juttu! Tänään illalla käytiin leikkimässä Pedon ja Stellan kanssa tossa pellolla, härregyyd ku Endasta on tullu nopee, pysyy jo melkee Stellan vauhdissa mukana!

Eilen laitoin Endalta korvat pakettiin:D Jos noita muutaman kuukauden jaksais teippailla jatkuvasti, nii ehkä ei tarttis enää niitä jatkuvasti käyttää, tai ainakaan noin tujua teippiä. Huomasin tossa eilen myös että Endan silmä on punanen ja rähmii, oon nyt puhistanu sitä keitetyllä & jäähdytetyllä vedellä, mutta jos se ei auta, eli son vakavampaa ku vaan esim. roska silmässä nii sitte pitää vissii tehhä ell. reissu.

Mutta nyt koirat vielä pissille ja sitte mie meen nukkuun, kamala ku tää alkuviikko on tuntunu ihan älyttömän pitkältä! Ihan ku ois jo tyyliin perjantai eikä vasta tiistai...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti