perjantai 4. toukokuuta 2012

BH - kokeessa, turkistarhalla ja vesijuoksumatolla

Tällä viikolla täällä Kannuksessa oli BH koe. Katottiin pari tottisosuutta(voi härreguud sitä seuraamisen määrää) ja mentiin käymään kaupassa ja samalla mentiin kattomaan sitten sitä kaupunkiosuutta tohon S-marketin parkkikselle. Pysäköinnin kans oli pientä ongelmaa:D mutta lopulta päätettiin jättää auto ilman uhkaavuudesta huolimatta ja katsoa ihan taivasalla se koe. Ja kuten arvata saattaa, "jouduttiin" töihin sitten henkilöryhmään. Siitä ainakin näki koko tapahtuman, ja ihan aitiopaikalta:D Saatiin kaksi KanKo pistettäkin kaikki!

Mikin kanssa vois vielä BH kokeenkin yrittää joskus läpäistä. Pitäisi vaan harjoitella sitä henkilöryhmää ja kaupan edessä kiinni oloa... Muut osat pitäisi olla hallussa... BH paikkamakuussa ei pitäisi olla ongelmaa... Mikillä ei nimittäin ole mitään paikkisongelmaa jos mie vaan olen näkyvillä.

Eilen sitten käytiin turkistarhalla vierailulla. Ei se niin kamala ollut kun luulin, mutta oli se silti... Ne kettuparat oli läskejä ja ruttunaamaisia, pienissä häkeissä(vaikka ne eläin määrät häkeissä ja häkkikootkin on jonkin verran muuttuneet parempaan suuntaan vuoden alusta) ja oli se aika karua kun niillä oli vaan naudan potkaluut tai puukalikat siellä häkeissä... Ja vaikka se nylkypaikka oli vähän siistitty niin oli siellä silti sellanen kamala viba... Ja se siemennysteline näytti enemmän joltain kidutusvälineeltä... Mutta joo.. Onneksi ei tarvi olla siellä töissä.

Tänään aamun tunneilla meidän luokan koirat pääsi koittamaan vesijuoksumattoa... Ei sattunut nyt kameraa mukaan, harmi. Miki vähän arkaili ja jalat ei meinanneet pysyä alla kun niin jännitti siinä... Mutta ruoan voima on ihmeellinen:D Se matto pystyi olemaan jonkin aikaa käynnissäkin. Ja Mikihän olisi halunnut takaisin sinne matolle kun päästiin sieltä pois:D

Nyt Miki on trimmattavana. Tulee pieni nahkasheltti siitä sitten:D Huomenna mennään katsomaan pieniä nahkapentuja:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti