maanantai 18. maaliskuuta 2013

Sunny Sunday

Sunnuntaina tein ensin pieneläinten käsittely ja hoito -kokeen Moodlessa, saas nähhä miten vedenelävät ja linnut oli hallussa... Sitten leivoin keksejä(kuva videon lopussa :D) ja päivänvaloa riitti vielä lenkillä käymiseenkin. Käytiin me ihan aamulla tennarillakin:



Illalla lenkillä meni varmaan puoli tuntia siihen että keräsin jonkun älykääpiön rikkomia kaljapulloja kakkapusseihin. Oikeesti, ei ne vissiin ajattele yhtään.

Tänään olin reipas ja lähin oikein suoraa koulusta, kulkematta koneen kautta (see the Monopoly reference, right?:D) Meni sitä Kannuksen kiertämisessä melkeen puoltoista tuntia! Päästin vielä vanhainkoidin mutkan pellolle koirat irti, kävelin suht keskelle raktorinjälkiä pitkin ja koirat sai revitellä siinä puolisen tuntia, sitten mulla tuli kylmä ja valo alko kadota niin lähettiin pois. Tänään huomas taas pitkästä aikaa että Miki on uros :D Siis joo se nostaa jalkaa ja on putkiaivo, mutta varsinki Endan pentuajan se on ollu hyvin ÄIDILLINEN, oksentanu ruokaa sille ja kirputtanu karvaa ja nuollu naamaa ja korvia ja paikkoja ja muutenki, ja hirveesti opastanu. Tänään siinä pellolla se näki semmosen oudonmuotosen kepin ja puskan, kauhee haukku ja pullisteleminen, sitten ku se uskaltautu lähemmäs, niin se merkkas ne, sillon tuli se "ainiin sehän on uros" - hetki...

Tällä viikolla onkin paljon käytäntöä, huomenna koko päivä hallilla ja ylihuomenna puolet päivästä... Viikonloppuna on pitkästä aikaa kennelvuorokin... Mutta palaillaampas sitten myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti