keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Jotku meistä jo heitti talviturkin...

Ollaan oltu melko paljon ulkona, tulihan se aurinkokin sieltä vihdoin. Pari päivää sitten käytiin ekaa kertaa soramontulla lenkillä, ensin pitää muutama sata metriä kävellä hihnassa ja sitten on soramonttu jossa voi päästää koirat irti. Miki ja Enda meni ihan villiksi:D Enda pysy kyllä tosi hyvin näkyvillä ja irti. Paluumatkalla käytin koiria juomassa rannassa. Kahlasin itte vähän vedessä myös. Yhtäkkiä kuulu kauhee molskaus ja Enda polski siellä veessä! Hitsi ku mie säikähin, siellä nimittäin ei oo vielä mikään lämmin vesi. Ja kyllä se kestikin jonkun aikaa kun päästiin kotia että se lämpes. Mutta pitäs kyllä itteki käyä uimassa, vuodesta 2005 oon käyny joka vuosi 1.6 heittämässä talviturkin:D Tänä vuonna en päässy ajoissa Rovaniemelle...

Ollaan treenattu seisomista nyt oikein kunnolla niin kyllä se jo tajuaa, ja jalatkin pysyy paikoillaan:D Sitten uutena asiana oon sheipannu sitä pyörimään etutassut vadin päällä, eilen ekan kerran alotin nii tänään menee jo puol kierrosta. Jos se oppis paremmin käyttään sitä takapäätä. Ne leikkii Mikin kans irti varmaan pari tuntia joka päivä ja käydään n. 2,5km "lenkeillä", eli lähinnä harjotellaan kahestaan nätisti kulkemista remmissä.

Perjantaina on rokotukset, että varmaan sillon lisää... Hitsi mulla ois kuviakin, mutta kamera ei oo tässä nyt... Kattoo jos ens päivityksessä ois kuviaki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti