keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Viime viikon treeniä ja käytäntö, kevään eka mettähakukerta ja reissailua

Viime viikolla jäi kyllä blogi päivittämättä, ei vaan löytyny sopivaa aikarakoa... Mutta siis oli käytännön tunti jossa oli tokoa ja sisähakua. Tokotunnilla treenattiin liikkeestä seisomista jossa nyt yhtäkkiä on joku ongelma, sitten taas energialähtö ruutuun ja se onnistu kivasti. Itteki treenasin ruutua vapaa-ajalla ja se meni jo kolme toistoa silleen että ei ollut ihan niin energinen fiilis, mutta jatketaan siis energialähtöjä:D Sisä-haussa verstaalla Miki oli taas vähän sillä fiiliksellä että etimpä tässä lelua tai ruokaa, mutta löysi kuitenkin molemmat maalimiehet. Ja uskalsi mennä kahteen ahtaaseen paikkaan ne hakemaan! Viime viikosta ei tainnut olla muuta erikoista, ja jos oli niin olen unohtanut.

Tällä viikolla sitten... Maanantaina käytiin raviopistolla Kaustisilla. Ihan kiva paikka ja iso laitos, ei kovinkaan koulumainen, niinkun ei tämäkään. Mutta voin nyt jo sanoa, että en odota sitä viikkoa kun siellä pitää käydä hoitamassa hevosia. Ne on niin isoja eläimiä, ja paljon äkkinäisempiä liikkeissään kuin lehmät, eli ei ole yhtä paljon aikaa väistää:D Mutta kai siitäkin selviää... Eilen sitten käytiin Taitaja 2012 kilpailupaikalla Jyväskylässä kattomassa vähän mitä siellä oli. Ja eläintenhoitajahan oli tänä vuonna siis ekaa kertaa näytöslajina! Meni päivä ihan mukavasti siellä kierrellessä ja bussilla ajellessa... Ja nytpä voin sanoa että Jyväskylässäkin on käyty. Miki oli ekaa kertaa kentsulla hoidossa tuon päivän ajan. Ihan hyvin se vissiin oli siellä ollut, en jaksanut jäädä kyselemään. Koira oli ehjä ja ei ollut tullut kesken päivän puhelua, niin mielummin menin nukkumaan:D

Tänään oli käytäntöä ja mentiin tälle keväälle ekaa kertaa hakuilemaan. Miki oli vähän hukassa, tai siis kun tehtiin tuulihakua niin vaan haahuili sen ekan maalimiehen. Toisella se edes yritti, oli vaan taas ittellä ongelmia lähetyksen kanssa, mie en ihan osaa lukea sitä oikeaa hetkeä millon Miki on saanu hajun... Kolmannella sitten se jo muisti että mitäs sitä oltiinkaan tekemässä, vähän oli vaan ahdas pensaikko mistä piti ahtautua maalimiehelle... Kesän aikana vois yrittää saada ilmaisun kuntoon ja ton oman lähetysongelman korjattua. Tunti loppui siihen kun maalimiehenä kykkinyt Elina löysi päänsä vierestä kyykäärmeen pesäkolon. Hyi kamala, mie olisin varmaan kiljunu ku heikkopäinen, enkä vaan rauhallisesti noussu ja ilmottanu että täällä on käärme:D

Iltapäivällä ei ollu koulua, oli hyvänolon iltapäivä Toholammilla... Se alkuesitys ainaki oli suunnattu joillekin 10v nuoremmille. Sitten vaan käytiin hakemassa lätyt ja mentiin pelaamaan Aliasta, ja pelattiin melkein loppuuin asti, ja haettiin toiset lätyt:D Ihan hauskaa se Alias oli, vaikka olihan tää vähän turha tää iltapäivä, olis voinu esim. olla koirien kans pihalla kun pitkästä aikaa aurinko paistaa.

Vielä 9 päivää niin näen pennun:) Ja vähän loppuviikosta: perjantaina ja lauantaina on luentoja joille saadaan osallistua. Eläinfysioterapian ja urheilukoirien piirissä aiheet kai pyörii, olen jo unohtanut mitä ne oli tarkalleen. Mutta varmasti tulee mielenkiintoinen, kun ihan alansa huippu on saatu tänne pitämään ne. Sitten lähdetäänkin Mikin kanssa vapuksi kotiin ja tullaan tiistaina takaisin tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti